daen

Info villa

webhus_3

webvoreshusfrastjeannet

Huset ligger som det næstøverste hus på Baou.
Det arkitekttegnede hus er opført i 1980 og renoveret i 2008. Stilen kan nærmest betegnes som “lounge”. Der er shoppet rundt i forskellige verdensdele for at opnå den specielle stemning der præger huset. Der er lagt vægt på afslapning og forkælelse. Alt i huset er nøje sammensat, stofferne, hynder & puder, Lacanche kokkekomfuret, balinesiske himmelsenge, Kartellmøbler og lamper, Eames stole, Starck & Apple. Gæsterne kan derudover nyde den bedste panoramaudsigt i St. Jeannet, se Michelin stjernekokken Christophe Dufau lave mad i husets køkken, tage en dukkert i den specialdesignede pool eller måske bare ligge i den udendørs sala med en god bog.
Der er 3 soveværelser med bad i hovedhuset. Alle indrettet med store dobbeltsenge, hvoraf 2 er himmelsenge. Studio’et har eget køkken, bad og terrasse samt 2 dobbeltsenge. Der er uhindret udsigt ud over Middelhavet fra alle soveværelserne.
Der er fjernbetjente klimaanlæg i alle soveværelserne.
Haven og terrasserne byder på en panoramaudsigt over Middelhavet fra alle vinkler. Det udendørs miljø støder direkte op til huset og består af 2 overdækkede terrasser, pool i sten og knust marmor samt udekøkken. På den ene af de overdækkede terrasser står et langbord med spiseplads til 10 personer i direkte forlængelse af spisekøkkenet, der ligeledes har plads til 10. På den anden overdækkede terrasse er der en sofagruppe. Pool’en er midtpunktet på terrasserne og kanter sig langs huset. Der er 5 meter til loftet i opholdsstuen, der ligesom resten af huset har en masse forskellige vinkler. Den runde pejsestue ligger i forlængelse af opholdsstuen. Pejsestuen deler skorsten med tv/computer stuen, som er placeret øverst oppe, hvor der også er pejs.
På nederste niveau er der indendørs garage med plads til 1 bil samt vinkælder og en “cave”. Der er desuden parkeringsplads til yderligere 4-5 biler hvoraf 1 kan holde delvist overdækket i husets carport.
Den eneste adgang til huset er via privat og stejl indkørsel med egen elektrisk port.