daen

Om os

Vores vision er at skabe nogle anderledes rammer og normer for ferie i Sydfrankrig. Geografisk ligger St. Jeannet som en fortrinlig hub til det overdådige udvalg af muligheder, som Côte d’azur tilbyder. Basen eller husets beliggenhed skulle være tilbagetrukket, privat, eksklusivt og alligevel i nærheden af alt uden at være overrendt af turister. Vores naturlige valg er; St. Jeannet.

Chateau Bresson, som er navnet på vejen, er placeret som den øverste vej, der løber på tværs af det legendariske bjerg, Baou.

Huset er skabt med fokus på personlig velvære og service, uhøjtidelig atmosfære og et designvalg med eksotiske toner krydret med forskellige designklassikkere. Vi kalder det for “Casual Lounge Style”.

De små specielle detaljer, som vores gæster og besøgende her på sitet måske vil bemærke, er resultat af et samarbejde med den franske bygmester; Fabian Drusian, en dansk kunstner med bopæl i både Frankrig og Indien samt en dansk AD’er.

Vi ønsker alle vores gæster samt besøgende rigtig god fornøjelse her på sitet, og håber at vi kan være med til at skabe nogle ferieoplevelser lidt ud over det sædvanlige.

Med venlig hilsen

Familien Bruhn Aaby