daen

Om villaen

Det arkitekttegnede hus er opført i 1980 og renoveret i 2008. Stilen kan nærmest betegnes som “lounge”. Det danske ægtepar, der ejer huset, har shoppet rundt i forskellige verdensdele for at opnå den specielle stemning der præger huset. Der er lagt vægt på afslapning og forkælelse. Alt i huset er nøje sammensat, stofferne, hynder & puder, Lacanche kokkekomfuret, balinesiske himmelsenge, Kartellmøbler og lamper, Eames stole, Starck & Apple. Gæsterne kan derudover nyde den bedste panoramaudsigt i St. Jeannet, se Michelin stjernekokken Christophe Dufau lave mad i husets køkken, tage en dukkert i den specialdesignede pool eller måske bare ligge i den udendørs sala med en god bog.

Bad

Luxus marmorbadeværelse med jacuzzi og glasbruseniche.

Se mere  

Værelser

Husets fire soveværelser er fordelt med tre soveværelser i hovedhuset og et soveværelse i Studio'et.

Se mere  

Køkkener

Husets spisekøkken er udstyret med et stort Lacanche gaskomfur. Resten af køkkenet er tegnet af AD’er Terese Andersen og efterfølgende håndlavet og opført af lokale håndværkere ledet af Fabian Drusian.

Se mere  

Stuer

Hovedhuset har spisestue, dagligstue, pejsestue og TV-stue. Spisestuen er indrettet med rustikt langbord og klassiske Eames glasfiberstole. Dagligstuen er indrettet med to store kurvesofaer. Pejsestuen ligger et par trin ned fra dagligstuen hvor der ligeledes er trappeadgang til TV-stuen.

Se mere  

Pool

Pool’en er integreret i det udendørs lounge- og spisemiljø. Overalt på terrassen i poolområdet er der opstillet borde og liggestole mellem palmer, bourgonvilla, rosmarin og lavendel.Udsigten domineres af Middelhavet, og byerne Nice, Vence, St. Paul og naturligvis St. Jeannet. Pool’en er udstyret med varmepumpe samt et fuldautomatisk molekylært termosystem for at holde en konstant behagelig temperatur.

Se mere